Velkommen!

0

Your Cart

Du har ingen varer i handlekurven

Innbetaling

Vi aksepterer for tiden en rekke kredittkort inkludert Visa, MasterCard. Det er veldig enkelt og sikkert for online betaling på ibasketshoe.com. vi lagrer eller vurderer ikke kredittkortinformasjonen din. All informasjon er kryptert og overført uten risiko ved hjelp av en SSL-protokoll (Secure Sockets Layer).

MERKNAD: Hvorfor mislykkes betalingen min?

Betaling med kredittkort kan mislykkes av følgende årsaker.

1) Feil informasjon. Feil kredittkortnummer eller passord vil føre til at betalingen mislykkes. Vennligst prøv å betale igjen og forsikre deg om at informasjonen er riktig.

2) Utilstrekkelig kreditt. Kontroller kontoen din og sørg for at midlene er tilstrekkelige.

3) Bankautorisasjons- og svindelforebyggende systemer. Transaksjonen kan bli blokkert fordi landet med bankidentifikasjonsnummer ikke samsvarer med landet for faktureringsadressen, eller faktureringslandet og landet der IP-adressen er plassert stemmer ikke overens.

4) Vedlikehold av betalingssystem. Vi vedlikeholder systemet vårt regelmessig. Betalingen kan mislykkes på grunn av vedlikeholdet. Prøv igjen senere.

Hvis du har problemer med å betale via kredittkort, kan du prøve en annen betalingsmåte og betale den igjen. Du kan også kontakte oss for flere betalingsmetoder.