Velkommen!

0

Your Cart

Du har ingen varer i handlekurven

Leveranse

Vi tilbyr rask frakt til hele verden. Vi har god kunnskap om fraktveier og velger den praktiske transportveien som gjør levering raskere. Velkommen til å samle dette nettstedet og fortelle dine venner og familie, lykkelig shopping!

1. Når du legger inn en bestilling, vil du motta en ordrebekreftelsesmelding umiddelbart. Hvis du ikke mottar en e-postbekreftelse, kan du kontakte oss umiddelbart.

2. Bekreft leveringsadressen din før du betaler. Det er best å legge igjen telefonnummeret for kontakt. Oppgi en gyldig e-postadresse og sjekk e-postmeldinger etter at du har kjøpt for oppdatert informasjon.

3. Vi bruker vanligvis DHL, EMS, TNT, FeDEX rett på døren. Vennligst sørg for at du er hjemme når pakken kom til døren. Hvis du er ute når pakken kommer, vil postpersonen eller kureren legge igjen et kort som forteller deg hvor du skal hente din diskret pakkeordre.

4. Når vi har sendt pakken din, vil vi sende deg sporingsnummer når det er tilgjengelig. Pakketransiteringstid tar vanligvis 7 til 25 virkedager, avhengig av destinasjon, ferier og faktorer utenfor Posttjenestens kontroll. Hvis det er litt forsinkelse, må du ha mer tålmodighet. Tusen takk for at du støtter oss.

5. Gå til logistikknettstedet for å sjekke den nyeste fraktinformasjonen. Fordi webinformasjonsoppdateringen går sakte, viser noen ganger ikke informasjonen, så vær tålmodig og venter på mer noen dager.

6. Noen ganger har forsendelsestiden litt forsinkelse. Kontakt oss for å forlenge varetiden, takk for forståelsen og tålmodigheten som venter!